Anja van Geldrop | Werving en selectie

Werving en selectie


Van Geldrop Recruitment beschikt over een uitgebreid netwerk aan kandidaten en relaties. Dit netwerk stelt ons in staat de goede match te vinden tussen wat de klant verwacht qua competenties van de sollicitant en welke wensen de kandidaat heeft.

Wij streven ernaar om een kandidaat voor een lange periode bij een bedrijf te plaatsen en vinden onze betrouwbaarheid als bedrijf heel erg belangrijk!
Wij gaan dan ook zeker  niet voor het snelle werk om maar zoveel mogelijk kandidaten bij de diverse bedrijven te plaatsen om maar zoveel mogelijk te verdienen. We willen juist een goede naam krijgen door uitstekend ons best te doen om de perfecte match te vinden tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

Wat vinden wij belangrijk

Van Geldrop Recruitment streeft erna dat de klant tevreden is en van onze diensten gebruik zal blijven maken in de toekomst. We investeren veel in het zoeken naar goede kandidaten en daar dan de toppers uit te selecteren.

De recruiter, Anja van Geldrop, gaat hier behoorlijk ver in, wat te wijten is aan het feit dat zij een HBO opleiding heeft afgerond met de modules coaching & intervisie. Zij heeft de grondtechnieken van coaching in haar job als teamleider veelvuldig kunnen toepassen en ook gemerkt dat je dan een goed beeld krijgt van zaken.

Er vinden diverse gesprekken met een kandidaat plaats om goed te kunnen bepalen in welke omgeving en branche de persoon het beste past. De normen en waarden van de kandidaat  staan bij ons in een hoog vaandel. De karaktereigenschappen en andere relevante zaken worden naar boven gebracht door middel van biologische reflectievragen.

Er wordt dan een beeld geschetst hoe de persoon in het leven staat en of hij/zij wel echt een baan ambieert in bijvoorbeeld de incassowereld of een crediteurenadministratie.

Past deze persoon wel in de energiewereld of toch beter in een andere branche, zoals bijvoorbeeld de media?

Kortom, naar bovengenoemde segmenten wordt grondig gekeken.

Tarieven

Het tarief wat wij hanteren aan kosten werving- en  is een laag tot gemiddeld tarief in de branche. In een gesprek met u als klant wil ik dit verder toelichten.

Wij hanteren het principe “no cure no pay”. Dat wil zeggen; indien een kandidaat niet wordt geplaatst, brengen wij geen kosten in rekening voor de werving- en selectieactiviteiten die wij hebben verricht.

Facturatie vindt dan ook pas na 14 dagen plaats.

Indien een arbeidsovereenkomst tot stand komt en in de proefperiode
(1 maand) blijkt dat er ontevredenheid is, om welke manier dan ook (bij u als opdrachtgever, of bij de kandidaat) dan zullen wij een creditnota verzenden (creditering is 50% van het factuurbedrag).

Van Geldrop Recruitment wil graag een goed contact onderhouden met u als klant, zodat wij snel kunnen schakelen indien er een vacature is.