Detachering

Detachering


Van Geldrop Recruitment beschikt over een uitgebreid netwerk aan kandidaten en relaties. Dit netwerk stelt ons in staat de goede match te vinden tussen wat de klant verwacht van de consultant en welke wensen de kandidaat heeft.

Wij streven ernaar om een medewerker voor de gewenste periode, die de klant heeft aangegeven, te plaatsen. Dat wil dan natuurlijk zeggen dat de consultant goed moet passen in het functieprofiel qua competenties, maar wij vinden het bijvoorbeeld ook belangrijk om eens een kijkje op de afdeling te nemen of de desbetreffende persoon in de groep of omgeving zal passen.

Wij vinden onze betrouwbaarheid als bedrijf heel erg belangrijk, zoals reeds eerder vermeld. Wij gaan dan ook niet voor het snelle werk om maar zoveel mogelijk kandidaten bij de diverse bedrijven te plaatsen tegen een laag tarief. Wij streven er daarentegen naar om de klant zodanig tevreden te stellen dat deze van onze diensten gebruik zal blijven maken. We investeren veel in het zoeken naar goede kandidaten.

Indien wij iets zien in een kandidaat, zullen wij ruim de tijd nemen om zeker te zijn dat wij met de juiste persoon in zee gaan. Het kan zijn dat u als kandidaat diverse gesprekken met de recruiter heeft indien er een ”klik” is in het eerste gesprek.

Bij een vervolggesprek met een kandidaat is het de bedoeling goed te kunnen bepalen in welke omgeving (zoals hierboven al aangegeven) en branche de persoon het beste past. De normen en waarden van de kandidaat  staan bij ons in een hoog vaandel.

Anja van Geldrop, de recruiter, gaat dan ook best ver om goed te kijken welke mensen door Van Geldrop Recruitment gedetacheerd worden.

(zie ook “werving- en selectie” voor de methode die wordt gebruikt om de juiste selectie aan kandidaten te verkrijgen)

Deta-vast

Middels onze deta-vast constructie stellen wij de klant en de kandidaat in staat om eerst enkele maanden met elkaar samen te werken alvorens met elkaar op een lange termijn in zee te gaan. Nadat een medewerker 1040 uur bij u als opdrachtgever heeft gewerkt, is het mogelijk om de gedetacheerde in vaste dienst te nemen. Hier zijn dan geen kosten aan verbonden. Indien de gedetacheerde minder dan 1040 heeft gewerkt, brengen wij een evenredig deel als vergoeding in rekening.

Overname is natuurlijk niet verplicht!!

Tarieven

Het bruto uurloon wat wij in rekening gaan brengen is afhankelijk van het functieprofiel en de ervaring van de medewerker. In een gesprek met u als klant wil ik dit verder toelichten.

Wij hanteren het principe “no cure no pay”. Indien een kandidaat niet wordt geplaatst, brengen wij geen kosten in rekening voor de  activiteiten die wij hebben verricht.

Facturatie vindt dan ook pas na 14 dagen plaats.

Van Geldrop Recruitment wil graag een goed contact onderhouden met u als klant, zodat wij snel kunnen schakelen indien er een vacature is.