Anja van Geldrop | Referenties

Referenties


Hans Blankemeijer
Directeur
Das Consultancy & Detachering Rotterdam B.V.

“Anja is een uitstekende credit management professional, die zich moeiteloos staande houdt in complexe en politieke omgeving. Bovendien is zij als people manager een uitstekend motivator”.

Antoon Donkers
Algemeen Directeur
Janssen & Janssen c.s. Eindhoven Gerechtsdeurwaarders

Ik ken Anja al gedurende een groot aantal jaren en de samenwerking met haar heb ik altijd heel erg gewaardeerd. Haar no-nonsense aanpak, openheid maar zeker ook haar zakelijk en commercieel inzicht maken haar tot een top Creditmanagent Professional. Zij heeft oog voor zowel zakelijk als sociaal belang van haar relaties. Open, toegankelijk, respectvol, energiek, betrouwbaar en humor zijn kenmerken als ik aan Anja denk. Kortom, een sterke aanbeveling om met haar zaken te doen.

Mark Damman
Directeur
Werf B.V. Den Bosch

Anja is een Credit management professional die veel ervaring heeft met het aansturen van collections teams.Ze heeft een goed inlevingsvermogen om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten.Ze schuwt geen hands-on mentaliteit en ze is in staat om mensen beter te maken.

Harry Oomes, Mark Oidtmann
Vennoot, Sales Manager
Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders

Begin dit jaar hebben wij Anja leren kennen als een professional op het gebied van credit management; een samenwerking die wij dan ook als zeer prettig hebben ervaren. Haar enthousiasme werkt stimulerend en motiverend op haar omgeving. Wij hebben het volle vertrouwen dat Anja zal slagen in haar nieuwe uitdaging.